Puan Roy ♥ Cerita si Petet ♥: 09/27/11

Gementar rasanya jiwa ku~~~















Why aku rasa gementar?????

hahaha...biar sini aku gtau korg...my lec nak dtg selasa dpn...4-10-2011...dia nak pantau li aku nih......huhuhu...takut aku mengenangkn ayat pantau tu...
  • laporan - ta siap...
  • diri - lagi la ta siap..hahahaha...
  • aku takut lah..klo-klo lec yg jahat dtg sini sabah tgk aku...
  • tp yg call td lec yg ak suka...lec tu baik sgt...wlaupn dia mengajar slow gilak bdk kls aku ckp, bg aku dia dah fast tau...cuz aku ni lembab skt sl bljr ni...so susa dpt pa yg dia ajr..hihihi...not she fault!!!!
  • she nice...i like...sikap dia yg slamba giler mengajar tu aku sukak....eh asal aku cita sal dia lak ni???? ggrrrr...wrong time okey....
  • dah...dah...sambung balek cita sal aku takut ni....
  • bkn aku ta wat draf laporan aku tu...tp buku log aku tu ha....huduh mcm ja upanya...ta bnafsu klo urang tguk....da la kerepot gilak upa dia dah...aaiiissshhh...mmg buruk lah...
  • meh sini korg tguk ni buku aku..hhmmm..dont komen2 okey..







  • huduh2 kn rupa buku aku ni.huhuhu...aku ta tau mau wat cam na tuk mencantikkn n mengindahkan buku ni bagaikn putri d atas gunung yg d hiasi awan2 bwarna pink n bla...bla...bla..aku start mau merepek dah ni...ah abai kn...ahhhahaha...biar la ni buku cam ni kn...
  • d sbabkan aku mbiarkn buku ni cam ni lah aku jd takut tuk d pantau minggu depan....seram suram rsa diri ku ini...bukan seram sejuk...cuz aku rasa suram ja sndri2 d opis ni..hahahahaha...
  • nak tau pa yg aku bzy wat d opis ni...nak tau???? btl ni mau tau???? jn mnysl k...aaiissshhh btl ni ta mnysl???? okey...sni aku gtau...kat opis ni aku just tidur ja..hahhhahahah...kn mnysl tau...hahahahaha...wweekkk...pdn muka..hahahahaha...
  • tp kdg2 aku membzy kn diri ku wat blog aku ni...klo korg prsn ampir tiap minggu blog aku ni btukar color2 la...bunga2 la..apa la...bgaikn aku la blogger yg plg femes dlm dunia ni...smpaikn nak tukar rupa tiap2 minggu..hahahahha...aku just beperasaan always..hahahaha..blogger yg power2 pun ta mcm aku ni...smgt blebih2..hahhaha...
  • dah..dah..aku nak wat bku log aku ni...jan sebok nak wat blog ja...gggrrrr!!!!



☆☆☆ Terima Kasih Sudi Baca...Lain Kali Baca Lagi ☆☆☆

















 
Copyright © . All Right Reserved by Puan Roy