Puan Roy ♥ Cerita si Petet ♥: 09/28/11

Totally kecik hati~~~










  • huhuhuhu...nak tau npa aku kck ati la sgt ni???? sgt la knun....
  • meh sini aku cita kn ya....pada suatu mlm yg dingin...angin yg ta la kuat sgt tsepoi2 mniup kain yg tsidai kat luar tu..hahahaha..aku ta kna pon...dlm uma kn..just tgk tu kain guyang2 ja lah....
  • dah...dah...smbg blk...huhuhuhu..ambek mud jap...
  • td aku round2 kat fb kn...aku tnmpk 1 pic yg mbuatkn aku trsa la sgt...kck ati i aw...
  • tah la npa aku ta ble langsung tgk pic2 cam tu...sebak dada i yg kck ni..hihihi..ikln jap...dia pon 1...da tau aku ta ble tgk smua tu d wat g cam tu...gggrrrrrrr...kdg2 aku grm gak ngn dia ni...aaaiiissshhh...ta tau mau ckp pa g lah...bgs aku tdr ja la...huhuhuhuhu...rasa cam mau ngamuk pn ada ni...ha sblm aku ngamuk jd hulk yg akn mgakibatkn perang dunia pcntaan km meletus g..baik aku pluk iton..tarik slimut...lap air mata n tdr!!!!!
  • npa aku ni????? asl nmpk cam tu ja ngs...skt2 ngs...aaiiissshhh...dah los kot tangki air mata aku ni..kes brt ni..msti bwak jmpa doktor ni....
  • ta pa...t aku g jmpa doktor...mntk dia ttp paip tangki air mata yg sgt2 bsr ni...dari kck asyik ngs ja keja...huh!!!!!!!!!!

biar aku mlyn lgu ni la dlu sblm tdr...syg aku pna nynyikn ni dulu..so sweet ja dia nynyi tuk aku...gggrrrrrr..jan prsn sgt....ati tngah majuk ni...huhuhuhu...SO SAD!!!!!






☆☆☆ Terima Kasih Sudi Baca...Lain Kali Baca Lagi ☆☆☆

Muka ku palsu la sangat!!!!










  • kita always nak d pandang ole smua orang kn...d sbab kn sifat cam tu la kita always ambik gambak pas tu edit kat photoscape..dak pn kat photoshop...tepon sndri mahu pn bnda lain g..kn..kn...kn..korg jan ckp korg ta edit pic korg kat profile fb tu...aku tau la...cuz aku pn cam tu..hehehe..
  • ngn cara tu kita dpt pujian kn..kn..kn...msti byk yg ckp cam ni...."comei la u ni" "minat sgt tgk muka u" "mntk no fon" "mntk no sjl srt branak" hahaha..dah..dah...krg smuanya aku tls dk lma ni....
  • ole yg demikian d sni aku umum kn hari raya dah limpas..hahahaha...ngek...ta la aku just nak share beberapa pic aku yg comei2 ja..ahhahaa..Perasan!!!!!!
  • nah...korg nilai la sndri how much kcmln aku yg ada ni..hahahaha...






  • Jangan tertipu keh....hahahahahaha
  • ni la pic2 aku yg dah edit...hohohohoho...comei kn..kn..kn..kn...hahhahaa...ke aku prsn sorg je????
  • but meh sini...sini...tgk pic yg ta edit sma skli...gggrrrrrr...jn nak ngumpat aku lak pas ni yah...mara ni!!!! haahhahaha...







  • haahahaha...tetipu korg kn ngn pic aku yg dah edit tu...hahahahaa..
  • but its okey...aku tima seadanya rupa aku yg dah d ciptakn ole Tuhan ni...sesungguhnya kita umatnya...bla...bla..bla..bgs korg lari sblm aku bhadis..haahhaha...ceh....
  • rmai gak yg ttipu ngn editan aku tu..hahahahaha...suke..suke..suke...wweekkk...



☆☆☆ Terima Kasih Sudi Baca...Lain Kali Baca Lagi ☆☆☆

















 
Copyright © . All Right Reserved by Puan Roy