Puan Roy ♥ Cerita si Petet ♥: April 2013

Rumah Terbalik di Tamparuli...





di mulakan perjalanan hari ini yg tiba-tiba terfikir tuk g tamparuli adalah akibat aku takut bosan time class break...kelas aku start jam 9.00 pagi n habis after 1 hour n start balik jam 2.00 petang, lec aku memang tidak mau belama-lama..dia tau subjek tu memeningkan apatah lg pagi-pagi kena perah otak..baik kan lec aku???? hahahaha...aku malas nak menghabiskan masa n duit kat bandar kk tu..maklumlah kolej aku kat tengah-tengah bandar siottttt....
okei cerita bermula (cewah..hahaha) tadi pagi aku bangun lewat..my sista siap mau jalan sudah..aku baru berlari p mandi (tiap hari pun cam ni)...pas tu jalan jem tah apa-apa yg buat jem tu...tengok-tengok tiada pun problem..dah tu aku lewat masuk kelas..nasib lec aku tidak sound..kalau tidak sah-sah aku malu kot...
dah tu habis ja kelas aku pon fikir-fikir mau ke mana..otw balik rumah aku pon terfikirlah nak g sana...so aku call my tunang and ajak dia g..hahaahahaa..kira keluar dating lah (suka suka suka)..n kami pon g la sana..abis cerita..hahahahhaahahahhahahahahahahaa...





(masuk rumah tu ada peraturan and adatnya...firt sekali dia suruh ketuk gong tu 3 kali...ni c pacik ni semangat ketuk gong tu hahahahhaa...)






 ( and than kena bagi salam...(gambar tiada kait mengait) hahahahaa)






 (besarkan saya dari pintu tu...perasan)















 (sila abaikan muka saya yg penuh jerawat and bekas jerawat..hahahaa...time bulan mariii memang begini..)























☆☆☆ Terima Kasih Sudi Baca...Lain Kali Baca Lagi ☆☆☆

















 
Copyright © . All Right Reserved by Puan Roy