Puan Roy ♥ Cerita si Petet ♥: October 2011

BOTM Edisi Oktober 2011: Nama Pura











  • okei...let me story about my nama purak...my full name is Laysia Julijin...my dad give it...
  • i dont know how can i get a nama purak yg sgt2 tda kaitan ngn diri aku ni...fo u all pengetahuan my nama purak PETET...ahhaahahahha..lawak bukan???????????? n i dont know sapa yg bg aku nama nih..my dan n my mom la myb kn..  ????? dlm kepala aku nih...               ggggrrrrrrr....dont u ever2 nak olok2 okei....
  • aku ta tau klo nama tu ada mksd...urg tuak dulu2 pgl aku sisip...cuz aku suka bsisip kat blkg peti ais bila nenek aku dtg umah....aku tkt tgk gigi dia yg itam tu...hahahahahah...
sisip is betapuk...something like that lah...hihihi...aku pon ta psti lah juak...
myb PETET tu sisip gak kotttt...i dont know la juak...





thats me baju caler merah..yg kecik2 tu..hahahaha..this is gamba adik beradik aku...

  • actually my sis-sis ngan abg aku pon ada gak nama yg lg lucu dri aku..hahahahahahah...klo aku mention kat blog ni abis la ada yg kena penangan dorg tuh....huhu scary awwww...so biar aku gtau nma aku ja la kn...nak tau nma purak dorg...just ask them la...hihihi..tu pon klo dorg nak gtau la kn...

  • n i have another 1 brother...but he is my little brother...
  • ggggrrrrrrrrrr...aku always majuk ngan mak aku cuz aku ada adek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! J E L E Z aawwww...





this my little bro.... BUNTAT nama dia...hahahahahaha..
lg funny nama dia dari nama aku kn kn..hahahahhahahahaa...

kitorg beza 17 tahun tau...

but i always sayang kat dia...
dia la kwn aku time cuti-cuti...
dia lahir pon aku org 1st dukung dia..perasan nih...
selen nurse ngan dokor serta mak aku lah...n my dad...
maknanya bkn 1st la tu kn..hiihihi..apa lah...
1st pas dia kena azan ole dad aku lah mksd aku tu...  -..-


  • back to my story about my nama purak...
  • smpai skrg nama aku still petet bila kena pgl ole my femly..ta kira d mna jua...ggrrrr...tu yg aku tention tu..kzen aku miah always pgl cam tu..wat malu juak la kadang-kadang kn..hihihihi..but its ok..
  • my boipren pon dah ikut2 pgl aku petet...ggrrrrr...
  • all my fren dari kecik pon pgl aku petet sbnrnya..hihihi....
  • but other people plez dont call my name petet...malu aaawwww...haahahahahahhaha...

☆☆☆ Terima Kasih Sudi Baca...Lain Kali Baca Lagi ☆☆☆

Via Skype: Nak cita sal Syg aku nih....











  • beberapa ari ni kerap sungguh syg aku ajak bSkype...rindu tgk cnta la tuh..hahahahaa....ololo...
  • ngan bskype ni la juak membuatkn aku sungguh2 kurang tidur.... -..- 
  • ngantuk time keja...kain minggu lps ta cuci-cuci lg..buku log ta tulis pa-pa...sgt2 malas tuk wat keja akibat ngantuk...is is is byk sungguh keburukan akibat Skype ni...oleh itu adik2 yg d luar sana jan la melayan skype ni...boleh mbuatkn kita lalai awww....sok-sok jd penasihat jap..hihihi...
  • mata aku ni dah ampir2 menyerupai mata syg aku...hahahahaha..S E P E T ta lama ni....ta mo ta mo..ta mo jd sepet...




  • tapi kn................bes apa bSkype-Skype ni...syg aku pgl skaipetet...hahahahaha..maksudnya???????? ta boleh gtau...rasia kami tu...hohohohoho...
  • now pn tga bSkype2 nih...hahahaha...keja skype ja lah aku klo gini...ta pya mau praktikal2 bukak pc g...

  • wlaupon line kami sama-sama ta kuat...dia curik line strimix umah jiran..aku guna bb celcom yg dah lbeh limit..tapi kami still nak skype-skype juak...
  • tu ja la yg mbolehkn rindu kurang sikit..wlaupon sikit ja..hahahha..jadi la kn...dari ta kurang-kurang...
  • ala korg pon msti cam kami kn kn kn...ta ngaku la tuh...ggggrrrrrrrrr...

R I N D U ngn dia.....


d kala kami syiok2 bskype-skype...line bgitu dengki dengan kami...
tgk ni mukak-mukak stress syg aku bskype ngn line yg slow gilak...
hahahaha..pa sru curik g nun line jiran tu syg..hahahah...





sempat g dia memosing-mosing kn dirinya bila tau aku ambik gamba dia..hahaha..
sweet sgt2 syg aku nih..cam gula-gula gtu loh..hahaha..













nak cakap siket nih..to pembaca2 blog aku yg budiman or whatever lah....

this is my blog okey..suka2 ati aku nak bubuh cita pesonal ka apa kah...again..this my blog yah...
pada yg ta suka baca cita-cita sal bf blogger ka gf blogger ka pa ka...aku ta kata korg dengki..but dont baca lah bila ta suka..kn sng..yg smpai nak post entry kat blog kau kata ta suka blog yg suka cita sal cinta2 cam ni npa???? ta pya la baca..ta pksa kau pon nak baca kn kn...

pada yg suka sgt nak tau cita sal aku ngn bf aku ni..go on...aku ta kesah korg baca...malah aku say thank you g kat korg-korg...

n 1 thing...aku ngn syg aku ni dah 7 yers okey...just 2 yers separated yah...but still bhubung g...i know ta smestinya dia jadi lakik aku..but now we back dah nak dkt 9 bulan lah..so suka-suka aku la nak over syg dia, nak megah-megah kn couple ngn dia blk  or whatever lah...thats my urusan keh...

tq.. ^^


☆☆☆ Terima Kasih Sudi Baca...Lain Kali Baca Lagi ☆☆☆

okeiii....mari kita buat kuek....febret aku neh......
















  • time aku kecik2 dulu aku pgl kuek ni kuek 88..hahahaha..sbb bntuk dia cam 8 kn kn kn...so aku pgl la kuek 88...
  • lawak ja rupa aku pgl kuek tu cam tu kn...hhahahhaaa..biasa la...budak2 kn..tau makan ja dulu..nmanya mna la diigt....

  • kemarin aku ngn sis aku yg baru blk keja...d kala ujan melimpahi separuh dari bumi kinabalu nih...rasa semangat sgt nak memasak kuek...
  • 1st skli aku la yg smgt..hahahaha...1st tu aku nak masak kontok2 ja..hahahaa..lawak kn nma....orang pgl cucur bah tu kn...so sis aku ni suru la msk...mcm2 kuek dah dia sebut2 sru msk..smuanya aku ta tau...
  • pas tu aku trigt la kuek 88 ni...aku pon caba2 igt la cam na mau msk kuek tu...ta igt..hhhmmmm..dasar macik tuak yg pelupa aku ni...
  • cara plg sng dlm dunia..guna la google search..hahahahhahaha...
  • aku buka la http://www.myresipi.com/top/detail/208 haaa....sni lah aku jumpa cara2 wat kuek 88 tu...
  • baru aku tau nama kuek tu donut..hahahahahahahahhahaha..punya lah....aku tau la dia cam donut gak...tp ta la tpkr nma kuek 88 tu pon donut...aaaiiissshhhhhhh kin malu aku ja kn....

  • lps tu cri la bhn2 dia kat dapur kitorg yg dah cam sarang tikus tu...ta pena pon selongkar..ahhahahha...
  • cari yis dulu...ta jumpa....mula la d benak ati ku ni rasa kecewa sikit2..huhuhu...
  • cari tepong g.....dah jmpa tepong...tgk2 dah expiry date dah..huhuhuhuhuhu..sedeh ati i awwwww...nak turun g kedai beli dah malas...keta da paking elok dah..mls lah....
  • trus lah aku ngn sis aku memadamkn impian tuk makan kuek di ptg2 ari yg ujan tuh...dah kecewa kn...
  • dah tu aku just masak keropok kering ja....sis aku msk makaroni yg d campur mayo ja...cian kn...ta pndai masak dua2..hahahaha...

dah dah...panjang bejela cita aku nih...nak ajak org len masak len yg aku wat...gggrrrrr...

meh sini baca bahan-bahan n cara-cara masak kuek 88 ni...eh sala...kuek donut nih...hihi....



kuih donut....

Bahan-bahan ( 8 biji )
200g tepung roti
20g gula
1/2 sudu kecil garam
1 sudu kecil dry yeast
140ml susu segar
20g butter
minyak masak untuk menggoreng
sugar powder


cara2 nak masak kuek ni.....



Masukkan tepung, gula dan garam ke dalam mangkuk. Kacau.
buat lubang ditengah. Masukkan susu dan dry yeast. Kacaukan sedikit
 Masukkan pula butter

 Kacau sehingga sekata
 Bila dah jadi begini. Keluarkan dari mangkuk dan letakkan atas papan canai.
 Uli sehingga tak melekat ditangan

 Buatkan bentuk bulat
 Masuk semula ke dalam mangkuk. Tutupkan dengan plastik wrap atau kain lembab. Biar naik 2 kali ganda
 Buat finger test untuk uji doh naik ke tidak. Kalau lekat kesan jari, bermakna dah naik.
 Canaikan biar jadi bentuk seperti dalam gambar lebih kurang 15cm
 Bahagikan kepada bahagian. Rehatkan selama 5-6 minit

 Uli biar jadi bentuk panjang

 Kemudian pulaskan seperti dalam gambar

 Rapatkan kedua-dua hujung. Doh akan jadi berpintal seperti dalam gambar. Lekat kuat-kuat antara hujung supaya tak terbuka semasa menggoreng. Penaikkan lagi sehingga 1.5 kali ganda.

Goreng dengan api sederhana sehingga nampak perang. Sekali-sekala perlu dibalik-balikkan supaya betul-betul masak.

 pas tu taburkan sugar powder.



dah siap.....selamat mencuba yah...klo dah wat tu jan lupa share2 la kat aku gak...huhuhu...blom dapat makan g ni...t blk umah singga kedai jap cari tepong ngn yis...baru start nak cuba....

doakan aku dpt wat yah...ni sala satu praktis tuk jadi bini mitali nti ni..hahhahaa...bila aku dah kawen nti ari2 aku msk ni..biar jd cam kuek ni laki aku..hahahhaa...alahai ciannya encik sepet aku jd kuek..hahahah...




kuek =  kueh = kuih...







☆☆☆ Terima Kasih Sudi Baca...Lain Kali Baca Lagi ☆☆☆

i need your arms....












I never thought that you would be the one to hold my heart
But you came around and you knocked me off the ground from the start


You put your arms around me
And I believe that it's easier for you to let me go
You put your arms around me and I'm home



How many times will you let me change my mind and turn around
I can't decide if I'll let you save my life or if I'll drown



I hope that you see right through my walls
I hope that you catch me, 'cause I'm already falling
I'll never let a love get so close
You put your arms around me and I'm home



The world is coming down on me and I can't find a reason to be loved
I never wanna leave you but I can't make you bleed if I'm alone



You put your arms around me
And I believe that it's easier for you to let me go



I hope that you see right through my walls
I hope that you catch me, 'cause I'm already falling
I'll never let a love get so close
You put your arms around me and I'm home



I tried my best to never let you in to see the truth
And I've never opened up
I've never truly loved 'Till you put your arms around me
And I believe that it's easier for you to let me go




I hope that you see right through my walls
I hope that you catch me, 'cause I'm already falling
I'll never let a love get so close
You put your arms around me and I'm home



You put your arms around me and I'm home 









arms - Christina Perri






☆☆☆ Terima Kasih Sudi Baca...Lain Kali Baca Lagi ☆☆☆

bajet cuma 100 ringgit ja....















dengan bebekalkan 150 ringgit yg bapak aku yg tercinta tuh bankin kn td petang....aku ngan sis aku yg ke-3 g soping2 td..hahahahahahahahahhahaha..ble bayangkn ta??????? 150 ja tu..pa mau beli maaa....

eh eh ada tau aku beli2 td....


  • aku beli tu aku beli ni beli nu beli ti..hahahahaha..merepek lah aku...



  • ta la...


aku just dapat beli 2 benda ja td...huhuhuhu..cian kn...





jeket kulit lokal..hahahahhaaha...arga pon just 59.90 ja...


haaa....ni lah benda yg sangat2 aku hebah2 kn ngan kakak2 aku tu...ngan bapak aku sekali aku g tau aku nak beli bnda ni...klo ble orang-orang kg aku skli aku gtau...


  • sbnrnya bkn ni aku nak beli tu..huhuhuhu...



  • aku nak beli yg cam ni haaa...





ala-ala cam ni la yg aku nak tu...tp mahal...huhuhu..ta dapat nak beli skrg...


gorgeous kn....alahaiiiiiii bila la aku dapat beli kau benda...sapa suru kau mahal sgt kn...ta cukup bajet aawwwww...


  • ta pa ta pa....t aku culik kau ah bila dah kaya raya.....


  • n 1 thing yg aku sempat copet dari wisma merdeka tu....


ni haaaa...



skirt ala-ala org puteh yg asal dari england tu..hahahaha..
begayak dak betempat kn aku kn kn kn..
ta tengok wana kulit ke apa aku ni....


awwww jan jelez rakan-rakan taulan sekalian....

i know skirt ni mmg cantek...cantek bangetttt...nyummmm...

putar punya putar...abis wisma tu aku bawak sis aku putar semata-mata nak cari ni lah...
seingat igatan aku yg lemah lg lembab ni..aku npk benda ni kat wisma lah...sooooo aku bawak la sis aku tu round 1 wisma carik ni...

sis aku dah penat bjln...aku ta belikn 1 tin coca-cola pon..hahahahaha...aku la adek yg plg kejam dlm dunia masa kini....hahahha...kidding ja pulak...wweeekkkkkk...

akhirnya jumpa gak...naseb ah arga ta mahal sgt....28.80 ja...ffuuhhhh arga mmg tbaek lah..

selamat duet aku g 50..hihihihi...aku tpksa bekira tuk belanja seminggu ni....

aku just bajet 100 ja tuk beli benda-benda ni semua...


  • kang-kang tekangkang aku ta makan klo abes kn smua duet tu td...



  • gilak apa ta makan seminggu...
  • buh...ble mati ooooo..


pas tu balek umah la pa g....


  • singgah simbulan jap beli ikan panggang..nyummm nyyuummm...


perot dah ngorrok-ngorrok bunyi...ta makan dari tga ari cuz tda duet..hahahaha..cian kn aku...


  • so yg 50 g tu aku save tuk  belanja dapur minggu ni....cuz kakak2 aku belum gaji smuanya...so aku la yg tpksa cover tuk minggu ni....n myb minggu depan gak....oh god...da malas mau mintak g ngn bapak aku...



  • cian bapak aku tu...tiap2 minggu beratus2 aku mintak duet kat dia....huhuhuhu..tah pa ja la yg aku beli...aku pon ta tau..gggrrrrrr


pikir kn time praktikal ni aku ta guna banyak duet cuz tinggal sini...

tapi.....


  • sama ja rupanya..hahahahahhaha...anak kejam tul kn...



  • tahun depan g la kik bertambah bila aku dah pindah kolej kat semenanjung sana....

awwwww matai lah....


  • doa kn aku yah rakan taulan....


doa kn moga-moga aku pandai lah bejimat di sna nti...


  • barang2 kat sana msti mahal2 kn..huhuhuhuh..matai la i...


wish me luck bebeh....
☆☆☆ Terima Kasih Sudi Baca...Lain Kali Baca Lagi ☆☆☆

Crazy about this...

















Benarkah pencarian mimpi ini
Hanyalah dongengan cinta dalam pertaruhan
Haruskah pertemuan jiwa ini
Berakhir bersama air mata
Kesepian menemani jiwa di saat ku terluka
Bisakah aku mengenal cinta

Aku percaya pada takdir cinta kita
Yang telah terukir di dasar jiwaku
Yang merindu dirimu
Namun ku bertanya padanya
Haruskah ku percaya pada luka
Sebagai tanda kesetiaan cinta
Kasih kita

Sempurnakah lukisan cinta ini
Tanpa corak warna kasih lakaran suciku
Apakah coretan rintihan malam
Hanyalah mainan cintamu




Percaya pada luka - Nashrin






im just crazy about his song percaya pada luka....
  • its make me remember my encik sepet...i luv him so so much...he the pieces of my heart.......biar pon aku dulu dah byk kali tipu dia...wat dia kecewa...n dia pon wat aku kecewa bila ungkapkan kata putus hubungan kami yg dulu....but now we still can happy together...we still in luv...thankful to God...

  • 2 yers tanpa cintanya aku merana....





  • n nashrin........his so cute!!!! aawwwww damn...like it...aku ta pena tgk dia sblom ni..aku ta tau pon bla dia jd singer nih....lambat pickup kan aku...hahahaha...
  • ble gak la gilak2 skt tgk dia ni...cute kn..hihihihi.....nsb la aku dah ada boipren...klo tda...aaiissshhhh...dah dah...kang merasa lak aku kemerajukan encik boipren aku tuh...dah la tngah rindu ni..hhmmmm...





☆☆☆ Terima Kasih Sudi Baca...Lain Kali Baca Lagi ☆☆☆

Bulu kaki pon rasa cam nak tercabut (nsb la bulu kaki ciput ja....hahaha)

















Pensyarah datang pantau aku!!!!!  AAaaarrggghhhh!!!!
pkrkn aku jau nun sni li sabah tdk oo kna pntau...rpanya kna juak..iisss grm...

bkn ja bulu kaki aku yg nak tcabut ni...jantong aku pon skli bgai nak gugur..aw siksa!!!!




buh.....seram gilak bulu kaki ni...
bkn aku pnya ni ah...pic aku rompak dri bank google ni..hahha..

  • let me story yah whai pmbaca2 sklian yg suka sgt bca entry aku yg merapuh ni (perasan sgt ada org yg baca..hahahhaa)
  • td pg kn....lec aku dtg sna tmpt aku li...dia pantau bdk2 li...eleh spa yg study msti tau pa functionnya lec dtg kn kn kn...jn nak wat bdo sgt la..mmg kau bdo pon..hahahahahah...uuppssss...jan mara seh...t cpt tua.... <----- just kidding2 bro....tah sal pa rsaa cam tnsion skt ptg ni...blur la....


  • back to story utama...aku ni kn ska tul merapuh la...gggrrrrrr!!!!!
  • dah dah....td kn lec aku dtg...pas tu dia tnya2 la sln2..1st aku malu2 kambing g bckp...slow ja bckp...tp kn aku trigt ngn kata2 penyelia aku kmrn tu...cis urg tuak tu...ku siku ta lma....grm aw!!!! nti aku cita kt korg npa aku grm ngn pompuan tu...dah back to story aku...cuz aku trigt kata2 penyelia aku yg dia ckp cam ni "pndai2 la yah ko mnjwp nti klo d tnya sln ole lec ko tu..sia dak mau jwp kn..." blur aku...asl ko ckp ta nak jwp????? ko student ka??? d tanyak ka ko tu juak???? ggrrrrr!!!! mmg memanaskn....
  • ole kerana utak ku ni tpkrkn ayat2 dia tu..aku pon menguatkn smgt ku..mengentalkn apa yg prlu d kntal kn..aku pon jwp la ngn slamba badak sumbu ja sln2 lec tu...aku takot gk sbnrnya...lutut bah ggr gilak..hahahaha...




  • mau tau pa yg wat kn aku benga tul td????? nak????? btl ni?????
  • okey i gtau..hahahahaha...Draf Laporan yg aku wat fomat salah....SALAH...ble byg kn...salah beb...
  • lec aku gtau la fomat2 dia cam na...baik tau lec ni..dia lec aku sem 2 ajr database..aku pon salin gk la smua yg dia ckp tu..tnya2 pa yg aku ta phm...n then aku antr lec aku kat DBKK...dia nak g pantau rakan seperjuangan aku kat sna...c lukak..hahahaah...parah dgr nm dia kn..hahahaha...nm btl dia Nelson la....sweet ja nm Nelson...sal pa jd Lukak??????? aku pon ta tau la..hahahaahhahaa



  • dah...aku pnt sgt mnaip ni...td ptg aku edit smua draf lprn aku yg bru skt ja siap tu...wlaupn skt tp ni jari bekubal gk mnaip...gggrrrrr!!!! grm tul lah...
  • sleepy ja krg ni..huhuhu...dah la aku ada skt kck ati ngn syg ku tu...tah la napa...hhhmmm..but its okey beb...tiap ari syg kn..hihihi...

☆☆☆ Terima Kasih Sudi Baca...Lain Kali Baca Lagi ☆☆☆

Donut Time....setahun sekali ja nih!!!










  • ari ni apy sgt2...nak tau npa????
  • meh sni aku gtau yah...ari ni aku ngn syg aku dah bebaik..bla msa kami gadu???? hohoho...bkn gadu lah..just ada yg ta bfhm sdkt...not byk..skt ja..jan nak lbih2...dengki la tu tgk kmi bhagia kn kn kn...gggrrrr...
  • ta mo cita pnjg tntg kami cuz cita2 pns lg sensasi tu aku akn cita kat blog kami...our love story...just klik it...korg akn tau smua cita..just yg bkaitn kmi ja lah...actually that blog aku just tujukn for my sayang...but.............aku nak gak share cita tu ngn korg..aku tau korg msti suka kn kn kn...eleh..jn ckp ta la...aku tau korg msti suka pnya..hahahaha...beperasaan kn aku..hihihi!!!!
  • oleh yg dmikian...kami dah baik kn...aku pn dah ada mud tuk jln2 dah...klo gaduh msti duk umah nanges2 ta mo kuar...huhuu..
  • for the story yg aku ltk kn tajuk kat ats tu..bkn tiada kaitn beb...ni aku nak cita la ni sl donut2 ni..ahhaha..sabar yah korg..aku ni mmg suka melebarkn cita...saspen la gtu knun...saspen la sgt kn...
  • tadi kn..pas tgk wyg kn...kn..hahahah...wweekkk..td aku g tgk wayang...my scandl yg blakon...hahahahahahaha..perasan...


hensemnya scndl aku ni kn...hihihi....



  • hensem kn....uh!!!! gilak aku tgk dia ni...begegar my heart..shuttttt..diam2 yah korg...klo syg aku tau ni...siap la aku kna lempar ngn kuali myb..hahhaah..ta la..my syg baik orgnya..hihihi!!! ta malu kn aku...puji bf sndri..gggrrrrrr....
  • dah dah...smbg cita blk..pas tgk wayang with my sista td...aku yg sgt2 yg ni...yg la sgt kn..hahahah...yg tpingin mkn donut ni...g la bli donut..hahahahha...baru cita sal donut...
  • d sblk donut yg aku bli tu kn...sbnrnya...aku gtau syg aku yg aku nak mkn donut..mntk la dia bnkin kn duit kn..hihihi...tp......dia ckp nun sana ipoh ujan...ta ble kuar...huhuhu..dah majuk dah ni aku...sodeh2 dah ni..ta dpt mkn donut...dia pn call la gtau cam ni..cam tu..sgla la bah...aku pa g...merepek la...hobi aku mmg merepek sbnrnya..hahaha...ckp nti mati kpunan kna lgr lori...aahahaha..las2 td time aku tgk wyg....tipon aku dah lobet..ta dpt bmsg ngn dia...dia pun p la bnkin duit kat aku..hahahaha..pnya apy la ati ku yg td bduka lara cuz dah kecewa ta dpt nak mkn donut..donut la sgt....hahahaha...
  • sebenarnya kn....aku ni ta suka gak mkn bnda2 mns ni...tp aku tnpk td gmbr donut kt fb kn...mau la juak mkn skli skla..bkn ngidam k...ggggrrrrr....
  • ta pa la kn..setahun skli ja pon mkn bnda cam ni....mkn just skt2 ja..ta ble mkn byk..nek juling bji mata aku nti.... so...now i enjoying eat my donut...nyummmmm...nyummm..jan jlez syg...cnta mkn donut sndri2..hahahaha...alala ciannya dia.....

just can share the pic ja la yah...hahahaha...





big apple donut


beli skt jah...kn bli byk ta abs mkn...kang gg aku meraung tga2 mlm nti...
gilak aku d watnya..hahahaha...da abs mkn dah!!!! bluukkk...eerrrkkkk....alhamdulillah....hahhahah... 


☆☆☆ Terima Kasih Sudi Baca...Lain Kali Baca Lagi ☆☆☆









 log in > Dashboard > design > edit Html

 Tick Expand Widget Template

 Tekan Ctrl+F dan cari kod ni  <data:post.body/>

 <hr/><center>AYAT KORANG</center><hr/> copy n paste kan code ni kat bawah code yg korang cari td

  Preview dulu oke

 pas tu save lah







☆☆☆ Terima Kasih Sudi Baca...Lain Kali Baca Lagi ☆☆☆

















 
Copyright © . All Right Reserved by Puan Roy