Puan Roy ♥ Cerita si Petet ♥: BOTM Edisi Oktober 2011: Nama Pura

BOTM Edisi Oktober 2011: Nama Pura











  • okei...let me story about my nama purak...my full name is Laysia Julijin...my dad give it...
  • i dont know how can i get a nama purak yg sgt2 tda kaitan ngn diri aku ni...fo u all pengetahuan my nama purak PETET...ahhaahahahha..lawak bukan???????????? n i dont know sapa yg bg aku nama nih..my dan n my mom la myb kn..  ????? dlm kepala aku nih...               ggggrrrrrrr....dont u ever2 nak olok2 okei....
  • aku ta tau klo nama tu ada mksd...urg tuak dulu2 pgl aku sisip...cuz aku suka bsisip kat blkg peti ais bila nenek aku dtg umah....aku tkt tgk gigi dia yg itam tu...hahahahahah...
sisip is betapuk...something like that lah...hihihi...aku pon ta psti lah juak...
myb PETET tu sisip gak kotttt...i dont know la juak...





thats me baju caler merah..yg kecik2 tu..hahahaha..this is gamba adik beradik aku...

  • actually my sis-sis ngan abg aku pon ada gak nama yg lg lucu dri aku..hahahahahahah...klo aku mention kat blog ni abis la ada yg kena penangan dorg tuh....huhu scary awwww...so biar aku gtau nma aku ja la kn...nak tau nma purak dorg...just ask them la...hihihi..tu pon klo dorg nak gtau la kn...

  • n i have another 1 brother...but he is my little brother...
  • ggggrrrrrrrrrr...aku always majuk ngan mak aku cuz aku ada adek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! J E L E Z aawwww...





this my little bro.... BUNTAT nama dia...hahahahahaha..
lg funny nama dia dari nama aku kn kn..hahahahhahahahaa...

kitorg beza 17 tahun tau...

but i always sayang kat dia...
dia la kwn aku time cuti-cuti...
dia lahir pon aku org 1st dukung dia..perasan nih...
selen nurse ngan dokor serta mak aku lah...n my dad...
maknanya bkn 1st la tu kn..hiihihi..apa lah...
1st pas dia kena azan ole dad aku lah mksd aku tu...  -..-


  • back to my story about my nama purak...
  • smpai skrg nama aku still petet bila kena pgl ole my femly..ta kira d mna jua...ggrrrr...tu yg aku tention tu..kzen aku miah always pgl cam tu..wat malu juak la kadang-kadang kn..hihihihi..but its ok..
  • my boipren pon dah ikut2 pgl aku petet...ggrrrrr...
  • all my fren dari kecik pon pgl aku petet sbnrnya..hihihi....
  • but other people plez dont call my name petet...malu aaawwww...haahahahahahhaha...

☆☆☆ Terima Kasih Sudi Baca...Lain Kali Baca Lagi ☆☆☆

0 Pengomen Gila -Gila...:

















 
Copyright © . All Right Reserved by Puan Roy