Puan Roy ♥ Cerita si Petet ♥: Via Skype: Nak cita sal Syg aku nih....

Via Skype: Nak cita sal Syg aku nih....











  • beberapa ari ni kerap sungguh syg aku ajak bSkype...rindu tgk cnta la tuh..hahahahaa....ololo...
  • ngan bskype ni la juak membuatkn aku sungguh2 kurang tidur.... -..- 
  • ngantuk time keja...kain minggu lps ta cuci-cuci lg..buku log ta tulis pa-pa...sgt2 malas tuk wat keja akibat ngantuk...is is is byk sungguh keburukan akibat Skype ni...oleh itu adik2 yg d luar sana jan la melayan skype ni...boleh mbuatkn kita lalai awww....sok-sok jd penasihat jap..hihihi...
  • mata aku ni dah ampir2 menyerupai mata syg aku...hahahahaha..S E P E T ta lama ni....ta mo ta mo..ta mo jd sepet...




  • tapi kn................bes apa bSkype-Skype ni...syg aku pgl skaipetet...hahahahaha..maksudnya???????? ta boleh gtau...rasia kami tu...hohohohoho...
  • now pn tga bSkype2 nih...hahahaha...keja skype ja lah aku klo gini...ta pya mau praktikal2 bukak pc g...

  • wlaupon line kami sama-sama ta kuat...dia curik line strimix umah jiran..aku guna bb celcom yg dah lbeh limit..tapi kami still nak skype-skype juak...
  • tu ja la yg mbolehkn rindu kurang sikit..wlaupon sikit ja..hahahha..jadi la kn...dari ta kurang-kurang...
  • ala korg pon msti cam kami kn kn kn...ta ngaku la tuh...ggggrrrrrrrrr...

R I N D U ngn dia.....


d kala kami syiok2 bskype-skype...line bgitu dengki dengan kami...
tgk ni mukak-mukak stress syg aku bskype ngn line yg slow gilak...
hahahaha..pa sru curik g nun line jiran tu syg..hahahah...





sempat g dia memosing-mosing kn dirinya bila tau aku ambik gamba dia..hahaha..
sweet sgt2 syg aku nih..cam gula-gula gtu loh..hahaha..













nak cakap siket nih..to pembaca2 blog aku yg budiman or whatever lah....

this is my blog okey..suka2 ati aku nak bubuh cita pesonal ka apa kah...again..this my blog yah...
pada yg ta suka baca cita-cita sal bf blogger ka gf blogger ka pa ka...aku ta kata korg dengki..but dont baca lah bila ta suka..kn sng..yg smpai nak post entry kat blog kau kata ta suka blog yg suka cita sal cinta2 cam ni npa???? ta pya la baca..ta pksa kau pon nak baca kn kn...

pada yg suka sgt nak tau cita sal aku ngn bf aku ni..go on...aku ta kesah korg baca...malah aku say thank you g kat korg-korg...

n 1 thing...aku ngn syg aku ni dah 7 yers okey...just 2 yers separated yah...but still bhubung g...i know ta smestinya dia jadi lakik aku..but now we back dah nak dkt 9 bulan lah..so suka-suka aku la nak over syg dia, nak megah-megah kn couple ngn dia blk  or whatever lah...thats my urusan keh...

tq.. ^^


☆☆☆ Terima Kasih Sudi Baca...Lain Kali Baca Lagi ☆☆☆

0 Pengomen Gila -Gila...:

















 
Copyright © . All Right Reserved by Puan Roy