Puan Roy ♥ Cerita si Petet ♥: March 2012

Tutorial: post title background










 log in > design > edit Html

 tekan (ctrl+F)

 search .post h3 { atau h3.post-title {

 copy n paste code di bawah ni kat bawah code yg korang cari tadi



   border:0px dashed #cc99cc;

    text-align: center;

    margin:.5em 0 .5em;

    padding:0 0 4px;

    font-size:140%;

    font-weight:normal;

    line-height:1.2em;

    background:url(
URL BACKGROUND);

    color:$titlecolor;

    }




  • (URL BACKGROUND) tu korang letak url gambar background yg korang nak




 korang preview dulu

 save lah kalau dah dapat n rasa puas hati
























☆☆☆ Terima Kasih Sudi Baca...Lain Kali Baca Lagi ☆☆☆

malu rasanya diriku....








malu sangat-sangat aku rasa, nak ungkap pon susah..hahahhhaa...sriously aku malu sangat ngan apa yg berlaku tadi petang....dah la kena g 2 kali...pas tu ta dapat gak las-las...huhuhu...sedih....

dah la kena ketawakan orang ramai, kena sindir g...huhuhu...memang rasa malu sangat-sangat la bah...
pa tidaknya dah tau ta pandai nyanyi nak g juak uji bakat tu....
is.....m a l u sangat-sangat la bah....





cam na yah cara nak g ilang malu yang membara ni????? membara la sangat kn...
rasa malu sangat nak g kolej sok...

nak tapok muka sok boleh??????


but....its ok....sayang aku cakap tidak apa lah...bukan rezeki...bukan bakat aku menyanyi kot...

dah tau bukan bakat yang gatal nak g napa???? sot kn..hahahahah...its ok lah....nevermind...










☆☆☆ Terima Kasih Sudi Baca...Lain Kali Baca Lagi ☆☆☆

semangat yang hilang...semangat lain yg datang....







okei.....setelah bebulan-bulan lamanya aku melupakan mu wahai belog ku yg tecinta...im sory....im just busy about anything...

malam ni aku rasa sangat free..hahahaa..tu yg bole post entry kat belog...best rasanya bila tiada tugasan yg perlu di wat...alhamdulillah....

sebenarnya bukan semangat aku dah hilang bebelog2 ni....just aku tiada masa ja...g pon belog ni baru aku open balek...






actually aku nak share pa benda yang aku semangat sangat ni kat kmuorang...

sebenarnya aku semangat sangat nak g 2 tempat ni:


Genting Highland

Cameron Highland


aku sangat-sangat semangat nak g tempat ni...dulu aku selalu tengok dalam tv ja...n berangan-angan sampai bawak dalam mimpi...hahahahha...cian kn aku...

so....dah kat semenanjung ni...alang-alang aku g kn....

ta sabar rasanya....

just tunggu sayang aku free n aku beduit..hahahaha...cuz aku yang nak sangat g sana...so aku kena la belanja dia kn kn kn...


so....ngan teruja ku yang teramat ni...jum join aku layan gambar-gambar 2 tempat tu yang aku rembat kat c Google (walupon korang dah pergi..aku belom g) hahahahahhaha....





Genting Highland














Cameron Highland





















** hope dapat g tempat ni sebelum balek sabah..huhuhu...











☆☆☆ Terima Kasih Sudi Baca...Lain Kali Baca Lagi ☆☆☆

Post yg patutnya di post pada 14 januari 2012....




07 januari 2012 aku menjejakkan kaki ke semenanjung...tempat 1st yg aku sampai adalah LCCT lah..hahaha..pas sampai aku terus gerak g perak....mengikut arah tuju aku yang patutnya....thanks to Mimie Berry Janah Mohd Fuad Syer Berry n kawan-kawan mereka yg lain cuz sudi tumpangkan aku kat umah dorang...terutamanya Nona Bella cuz bg pinjamkn katil dia..ahahhahaa...ngan perangai aku yg pelik time kat umah tu, dorang mesti pelik punya...hahahahaa...sebenarnya aku malu, biasa la kn 1st time jumpa...ta biasa g....ngan aku yg ta pndai nak bkawan lg nih...aku ta tau cam na nak bkawan...sebab aku memang ta banyak kawan...so kesimpulannya aku memang ta pandai nak bekawan sgt...hihihi...

thanks to my sayang cuz sabar ngan perangai aku yang cam pa pa entah ja time kat sana....ala dia memang tau sangat dah perangai aku ni...

now aku hidup sorang-sorang kat dalam hutan ni..huhuhu...hutan la sangat....sayang aku dah jau...ngan tepaksanya aku berdikari sendiri....aku dah punya beberapa ketul kawan-kawan se umah....seriously semuanya lawak-lwak beb...aku suka...dorang cam sentiasa ketawa ja aku rasa...lawak lah...apy kawan ngan dorang...

minggu depan dah start kuliah...hhmmmm sebenarnya aku malas sangat nak kuliah-kuliah bagai nih...tapi aku kena belajar gak la...demi masa depan...

hopefully averythings gonna be okey......






haiiiii orang-orang Perak...be nice with me okei....





☆☆☆ Terima Kasih Sudi Baca...Lain Kali Baca Lagi ☆☆☆

















 
Copyright © . All Right Reserved by Puan Roy