Puan Roy ♥ Cerita si Petet ♥: January 2013

video apex & leuniey








aku bukanlah peminat setia bagai nak rak dengan mereka berdua ni...tapi sebagai manusia yg berperasaan suka...aku just suka tengok video kawin mereka..best...mengilhamkan...lagi pon tiada salah apex n leuniey kat aku wat pa aku tak suka kat mereka kan...haha...bajet macam kenal...biarlah gosip-gosip tu semua...aku tidak baca pon tu...haha...
mereka kawin pon dah lama..aku ni ja yg jakun tengok video tadi ...maklumlah baru tergerak hati ni mau tengok...abis semua page-page yg aku like tu post benda yg sama kan...so aku pon bukak la tengok..siokkk gak lah...













amacam best kan???? kan kan...atau aku sorang ja yg jakun..hahahaha...






☆☆☆ Terima Kasih Sudi Baca...Lain Kali Baca Lagi ☆☆☆









Selamat Tahun Baru kepada semua gerangan manusia-manusia yg mengenali daku insan yg cute lagi beautiful ni..hehehe...apa azam kamurang tahun 2013 ni?????? azam tahun lepas ada yg tercapai???? alhadulillah kalau ada..aku tumpang gembira..azam aku tahun lepas aku dah tak ingat langsung..tercapai atau tidak aku pon tidak lah tahu...
boleh bayangkan azam sendiri pon dah lupa..apa punya ingatan yg aku ada ni..haissshh..tapi dengan semangat tahun baru lagi fresh ni aku berazam untuk mencapai azam aku tahun ni..tapi aku still tiada azam lagi..senget kan aku..hahahhaa...alah nanti-nanti la aku fikirkan..banyak benda nak d fikir sekarang ni...dengan final examnya start esok...study apa-apa pon belom lagi...dengan final projeknya tah apa mau d buat pon belum pun aku tau lagi..hhahhahha...

tapi dengan sangat lah tapi...............aku tetap nak ucapkan HAPPY NEW YEAR 2013 kepada semua orang, tidak kira lah tua ka muda ka kanak-kanak ka orang utan ka..hahahah...sapa-sapa la...SELAMAT TAHUN BARU semua..moga-moga kita d jalan yg benar...amin...











☆☆☆ Terima Kasih Sudi Baca...Lain Kali Baca Lagi ☆☆☆

















 
Copyright © . All Right Reserved by Puan Roy