Puan Roy ♥ Cerita si Petet ♥: 06/29/15

long time no see




wah...long time no see betul lah blog ni...setahun lebih blog ni berhabuk..berkulat suda kali..cerita mummy to be sudah pun menjadi mummy..kehkehkeh..baby suda pun 8 month this month...so aku tidak lah tahu mau memulakan cerita dari mana...panjang sangat cerita yg mahu d cerita ni...

sebagai permulaan...selamat menunaikan ibadah puasa :) ada masa aku type panjang panjang story aku keh...sekarang tengah malas...



ni baby aku sekarang..sudah 8 month umur dia..hehe
tengah makan salmon grill tu...



ok bai :)






☆☆☆ Terima Kasih Sudi Baca...Lain Kali Baca Lagi ☆☆☆

















 
Copyright © . All Right Reserved by Puan Roy