Puan Roy ♥ Cerita si Petet ♥: long time no see

long time no see




wah...long time no see betul lah blog ni...setahun lebih blog ni berhabuk..berkulat suda kali..cerita mummy to be sudah pun menjadi mummy..kehkehkeh..baby suda pun 8 month this month...so aku tidak lah tahu mau memulakan cerita dari mana...panjang sangat cerita yg mahu d cerita ni...

sebagai permulaan...selamat menunaikan ibadah puasa :) ada masa aku type panjang panjang story aku keh...sekarang tengah malas...



ni baby aku sekarang..sudah 8 month umur dia..hehe
tengah makan salmon grill tu...



ok bai :)






☆☆☆ Terima Kasih Sudi Baca...Lain Kali Baca Lagi ☆☆☆

0 Pengomen Gila -Gila...:

















 
Copyright © . All Right Reserved by Puan Roy