Puan Roy ♥ Cerita si Petet ♥: 04/14/12

Gua Kek Look Tong...








yesterday aku tidur sepanjang harinya..hahaha..aku memang kuat tidur pada siang hari n malam hari adalah waktu untuk aku berjaga...semester break ni siang aku memang ta rasalah...
tapi...yesterday aku g jalan-jalan..g Gua Look Tong...kat ipoh...tah kat mana tempat tu...syg aku bawak g sana...actually aku yg paksa dia bawak jalan-jalan...mengaku -..- cuz dia memang jarang sangat nak bawak aku jalan-jalan...melainkan g tesco beli barang..huh!!!!

tapi yesterday kitorang happy sangat2 sampaikan monyet kejar..hahahha...aku dah nak nangis bila monyet tu bagi tengok gigi dia yg tajam tu...seriously takut....
selepas melimpasi zon merbahaya tu aku kembali normal dengan sangat-sangat normal...aku berlari sana-sini melompat macam ta da orang yg tengok...hahahaa...cam berok melepasnya pun...(pengeruh Lawak Ke Der Jozan la nih) ambek gambar banyak-banyak sampai penat nak begambar g..hahahaha...



take note here *selipar yg sangat-sangat comel tu adalah selipar pinjam...hahaha..aku ta tau la sapa empunya selipar tu..but slipar tu aku pinjam/culik n sebangainya dari umah kawan roy tempat aku tinggal tu...hehehe...iklan slipar jah eh...






aceceh mamat ni...trip-trip comel la tuh..hahaha..tp apa pon u will always look comel syg..you are my beloved one...always luv u my boifren...thanks cuz bawak jalan-jalan...walaupon 1st tu rasa takut tengok tempat tu..ya la kan masuk-masuk ja kawaan tu tanah perkuburan islam kena lalu.sapa la yg ta rasa semacam kn kn kn...tp best gak la g sana...senaman jalan jau...naik tangga yg sangat-sangat tinggi bg orang kurang ketinggian macam aku ni, ngan pusing 1 tasik yg besar tu...keringat mak aih cam air terjun...kira senaman ek gitu???? hahahaha..apa-apa lah..yg penting aku happy sangat-sangat ngan syg aku...balek-balek ja terus telentang baring...ambek kau penat!!! ahhahahaa...




ololo...comel-comel anak pacik Dusiton ni..eihhhh rasa cam ta bole kelip mata lah..hahaha...asyik nak pandang dia ja...hhhmmm rindu...rindu sgt2 kat syg aku ni....pada korang yg baca entry ni jan menyampah pulak..hhhaa..aku memang cam ni..kalau korang menyampah juak...its ok...boleh blah dari belog aku ni....ada aku kesah korang baca ka tidak belog aku ni...go away...syuh syuh...nyah engkau dari sini!!!!







tengok ni...gara-gara suka sangat ambek gambar...sampai toilet pon aku gambar gak..hahaha..ni gara-gara penat tunggu syg aku masuk tandas la ni...tah apa yg dia buang sampai lama gitu aku tunggu...


pas penat begambar kitorang pon balek la...sekali lg kitorang melimpasi kawasan yg dengerous...kalau boleh aku dah tembak monkey-monkey tu..nasib ah aku ni tiada gun..hahaha...

☆☆☆ Terima Kasih Sudi Baca...Lain Kali Baca Lagi ☆☆☆

















 
Copyright © . All Right Reserved by Puan Roy