Puan Roy ♥ Cerita si Petet ♥: Post yg patutnya di post pada 14 januari 2012....

Post yg patutnya di post pada 14 januari 2012....




07 januari 2012 aku menjejakkan kaki ke semenanjung...tempat 1st yg aku sampai adalah LCCT lah..hahaha..pas sampai aku terus gerak g perak....mengikut arah tuju aku yang patutnya....thanks to Mimie Berry Janah Mohd Fuad Syer Berry n kawan-kawan mereka yg lain cuz sudi tumpangkan aku kat umah dorang...terutamanya Nona Bella cuz bg pinjamkn katil dia..ahahhahaa...ngan perangai aku yg pelik time kat umah tu, dorang mesti pelik punya...hahahahaa...sebenarnya aku malu, biasa la kn 1st time jumpa...ta biasa g....ngan aku yg ta pndai nak bkawan lg nih...aku ta tau cam na nak bkawan...sebab aku memang ta banyak kawan...so kesimpulannya aku memang ta pandai nak bekawan sgt...hihihi...

thanks to my sayang cuz sabar ngan perangai aku yang cam pa pa entah ja time kat sana....ala dia memang tau sangat dah perangai aku ni...

now aku hidup sorang-sorang kat dalam hutan ni..huhuhu...hutan la sangat....sayang aku dah jau...ngan tepaksanya aku berdikari sendiri....aku dah punya beberapa ketul kawan-kawan se umah....seriously semuanya lawak-lwak beb...aku suka...dorang cam sentiasa ketawa ja aku rasa...lawak lah...apy kawan ngan dorang...

minggu depan dah start kuliah...hhmmmm sebenarnya aku malas sangat nak kuliah-kuliah bagai nih...tapi aku kena belajar gak la...demi masa depan...

hopefully averythings gonna be okey......






haiiiii orang-orang Perak...be nice with me okei....





☆☆☆ Terima Kasih Sudi Baca...Lain Kali Baca Lagi ☆☆☆

0 Pengomen Gila -Gila...:

















 
Copyright © . All Right Reserved by Puan Roy