Puan Roy ♥ Cerita si Petet ♥: Fo Him...Bintang Hati...

Fo Him...Bintang Hati...











  • last week aku ngan tiba2nya bsemangat semangat yg sgt2 melampau...wanna know y aku smangat sgt2???? bcuz..............................my boipren yg sepet tuh ckp dia..................................blk sabah dah bulan ni...muuaaahhaahahhahaha...ketawa urg gilak nih....
  • so aku sgt2 la ta sbr tunggu dia blk.....hihihihi...smgt sgt2 dah ni...tda lg smangat dri aku ni...yg menunggu boipren yg tcinta blk...yg tcinta??????? cam ada ja boipren yg kurang d cinta kn..hihihi....tiada lah...his only one okey....gggggggrrrrrr jan mau menggatal kmuorg pkr len2 pulak....tendang tu kaki kamu laju2 baru tau..huh!!!!!!!!!!!
  • so ngan berbekalkan smgt yg bgtu smangat aku wat la 1 keja gilak..yg mmg gilak....gilak kah??????                    aku pon mengulangi keja gilak yg dah pena aku wat dulu bulan2 lepas...ia itu...jeng jeng jeng.........membuat benda ni ha......




bintang ati aku tuk my encik sepet


  • bepenat lelah aku wat benda ni awwww...just fo him ja la aku wat kn.....
  • aku pon ta sangka aku pandai gak menjait rupanya..perasan lebeh ja ni....
  • so.....now bintang ati ni dah pon siap...tu yg gedik-gedik tunjuk kat belog...nak kc tgk syg aku la konon...hahahahhaha....nak tunjuk bakat aku yg pandai menjait nih..hahahahahhahahahaha.....sah perasan sorg....
  • pedahal time mnjaitnya bukan main mengeluh.....skt pinggang lah, skt mata la, skt tangan la...smua lah aku adu kat dia...hahahahah.......sampai dia pon suru aku bhenti la jait bintang2 ati aku ni...tp ta mengalah ni...jait ja smpai siap...hahahahahah..
  • n now....this is it...Done....im done...hahahahhahahahahahahaha...ketawa nak mampos dah ni....kegembiraan...

this is fo yu sayang....jaga bintang ati cnta ni yah...jaga bagos2 tau...
penat cnta jait tuk sayang....


  • now ati aku dah puas....klo rjn nti nak jait g...hahahahha...
  • dah suka pulak main jait-jait ni....
  • look kaler dia g yg pink tu....wah....its pink keh....
  • i love it....

☆☆☆ Terima Kasih Sudi Baca...Lain Kali Baca Lagi ☆☆☆

0 Pengomen Gila -Gila...:

















 
Copyright © . All Right Reserved by Puan Roy