Puan Roy ♥ Cerita si Petet ♥: Donut Time....setahun sekali ja nih!!!

Donut Time....setahun sekali ja nih!!!










  • ari ni apy sgt2...nak tau npa????
  • meh sni aku gtau yah...ari ni aku ngn syg aku dah bebaik..bla msa kami gadu???? hohoho...bkn gadu lah..just ada yg ta bfhm sdkt...not byk..skt ja..jan nak lbih2...dengki la tu tgk kmi bhagia kn kn kn...gggrrrr...
  • ta mo cita pnjg tntg kami cuz cita2 pns lg sensasi tu aku akn cita kat blog kami...our love story...just klik it...korg akn tau smua cita..just yg bkaitn kmi ja lah...actually that blog aku just tujukn for my sayang...but.............aku nak gak share cita tu ngn korg..aku tau korg msti suka kn kn kn...eleh..jn ckp ta la...aku tau korg msti suka pnya..hahahaha...beperasaan kn aku..hihihi!!!!
  • oleh yg dmikian...kami dah baik kn...aku pn dah ada mud tuk jln2 dah...klo gaduh msti duk umah nanges2 ta mo kuar...huhuu..
  • for the story yg aku ltk kn tajuk kat ats tu..bkn tiada kaitn beb...ni aku nak cita la ni sl donut2 ni..ahhaha..sabar yah korg..aku ni mmg suka melebarkn cita...saspen la gtu knun...saspen la sgt kn...
  • tadi kn..pas tgk wyg kn...kn..hahahah...wweekkk..td aku g tgk wayang...my scandl yg blakon...hahahahahahaha..perasan...


hensemnya scndl aku ni kn...hihihi....



  • hensem kn....uh!!!! gilak aku tgk dia ni...begegar my heart..shuttttt..diam2 yah korg...klo syg aku tau ni...siap la aku kna lempar ngn kuali myb..hahhaah..ta la..my syg baik orgnya..hihihi!!! ta malu kn aku...puji bf sndri..gggrrrrrr....
  • dah dah...smbg cita blk..pas tgk wayang with my sista td...aku yg sgt2 yg ni...yg la sgt kn..hahahah...yg tpingin mkn donut ni...g la bli donut..hahahahha...baru cita sal donut...
  • d sblk donut yg aku bli tu kn...sbnrnya...aku gtau syg aku yg aku nak mkn donut..mntk la dia bnkin kn duit kn..hihihi...tp......dia ckp nun sana ipoh ujan...ta ble kuar...huhuhu..dah majuk dah ni aku...sodeh2 dah ni..ta dpt mkn donut...dia pn call la gtau cam ni..cam tu..sgla la bah...aku pa g...merepek la...hobi aku mmg merepek sbnrnya..hahaha...ckp nti mati kpunan kna lgr lori...aahahaha..las2 td time aku tgk wyg....tipon aku dah lobet..ta dpt bmsg ngn dia...dia pun p la bnkin duit kat aku..hahahaha..pnya apy la ati ku yg td bduka lara cuz dah kecewa ta dpt nak mkn donut..donut la sgt....hahahaha...
  • sebenarnya kn....aku ni ta suka gak mkn bnda2 mns ni...tp aku tnpk td gmbr donut kt fb kn...mau la juak mkn skli skla..bkn ngidam k...ggggrrrrr....
  • ta pa la kn..setahun skli ja pon mkn bnda cam ni....mkn just skt2 ja..ta ble mkn byk..nek juling bji mata aku nti.... so...now i enjoying eat my donut...nyummmmm...nyummm..jan jlez syg...cnta mkn donut sndri2..hahahaha...alala ciannya dia.....

just can share the pic ja la yah...hahahaha...





big apple donut


beli skt jah...kn bli byk ta abs mkn...kang gg aku meraung tga2 mlm nti...
gilak aku d watnya..hahahaha...da abs mkn dah!!!! bluukkk...eerrrkkkk....alhamdulillah....hahhahah... 


☆☆☆ Terima Kasih Sudi Baca...Lain Kali Baca Lagi ☆☆☆

0 Pengomen Gila -Gila...:

















 
Copyright © . All Right Reserved by Puan Roy