Puan Roy ♥ Cerita si Petet ♥: Bulu kaki pon rasa cam nak tercabut (nsb la bulu kaki ciput ja....hahaha)

Bulu kaki pon rasa cam nak tercabut (nsb la bulu kaki ciput ja....hahaha)

















Pensyarah datang pantau aku!!!!!  AAaaarrggghhhh!!!!
pkrkn aku jau nun sni li sabah tdk oo kna pntau...rpanya kna juak..iisss grm...

bkn ja bulu kaki aku yg nak tcabut ni...jantong aku pon skli bgai nak gugur..aw siksa!!!!




buh.....seram gilak bulu kaki ni...
bkn aku pnya ni ah...pic aku rompak dri bank google ni..hahha..

  • let me story yah whai pmbaca2 sklian yg suka sgt bca entry aku yg merapuh ni (perasan sgt ada org yg baca..hahahhaa)
  • td pg kn....lec aku dtg sna tmpt aku li...dia pantau bdk2 li...eleh spa yg study msti tau pa functionnya lec dtg kn kn kn...jn nak wat bdo sgt la..mmg kau bdo pon..hahahahahah...uuppssss...jan mara seh...t cpt tua.... <----- just kidding2 bro....tah sal pa rsaa cam tnsion skt ptg ni...blur la....


  • back to story utama...aku ni kn ska tul merapuh la...gggrrrrrr!!!!!
  • dah dah....td kn lec aku dtg...pas tu dia tnya2 la sln2..1st aku malu2 kambing g bckp...slow ja bckp...tp kn aku trigt ngn kata2 penyelia aku kmrn tu...cis urg tuak tu...ku siku ta lma....grm aw!!!! nti aku cita kt korg npa aku grm ngn pompuan tu...dah back to story aku...cuz aku trigt kata2 penyelia aku yg dia ckp cam ni "pndai2 la yah ko mnjwp nti klo d tnya sln ole lec ko tu..sia dak mau jwp kn..." blur aku...asl ko ckp ta nak jwp????? ko student ka??? d tanyak ka ko tu juak???? ggrrrrr!!!! mmg memanaskn....
  • ole kerana utak ku ni tpkrkn ayat2 dia tu..aku pon menguatkn smgt ku..mengentalkn apa yg prlu d kntal kn..aku pon jwp la ngn slamba badak sumbu ja sln2 lec tu...aku takot gk sbnrnya...lutut bah ggr gilak..hahahaha...




  • mau tau pa yg wat kn aku benga tul td????? nak????? btl ni?????
  • okey i gtau..hahahahaha...Draf Laporan yg aku wat fomat salah....SALAH...ble byg kn...salah beb...
  • lec aku gtau la fomat2 dia cam na...baik tau lec ni..dia lec aku sem 2 ajr database..aku pon salin gk la smua yg dia ckp tu..tnya2 pa yg aku ta phm...n then aku antr lec aku kat DBKK...dia nak g pantau rakan seperjuangan aku kat sna...c lukak..hahahaah...parah dgr nm dia kn..hahahaha...nm btl dia Nelson la....sweet ja nm Nelson...sal pa jd Lukak??????? aku pon ta tau la..hahahaahhahaa



  • dah...aku pnt sgt mnaip ni...td ptg aku edit smua draf lprn aku yg bru skt ja siap tu...wlaupn skt tp ni jari bekubal gk mnaip...gggrrrrr!!!! grm tul lah...
  • sleepy ja krg ni..huhuhu...dah la aku ada skt kck ati ngn syg ku tu...tah la napa...hhhmmm..but its okey beb...tiap ari syg kn..hihihi...

☆☆☆ Terima Kasih Sudi Baca...Lain Kali Baca Lagi ☆☆☆

0 Pengomen Gila -Gila...:

















 
Copyright © . All Right Reserved by Puan Roy