Puan Roy ♥ Cerita si Petet ♥: bajet cuma 100 ringgit ja....

bajet cuma 100 ringgit ja....















dengan bebekalkan 150 ringgit yg bapak aku yg tercinta tuh bankin kn td petang....aku ngan sis aku yg ke-3 g soping2 td..hahahahahahahahahhahaha..ble bayangkn ta??????? 150 ja tu..pa mau beli maaa....

eh eh ada tau aku beli2 td....


  • aku beli tu aku beli ni beli nu beli ti..hahahahaha..merepek lah aku...



  • ta la...


aku just dapat beli 2 benda ja td...huhuhuhu..cian kn...





jeket kulit lokal..hahahahhaaha...arga pon just 59.90 ja...


haaa....ni lah benda yg sangat2 aku hebah2 kn ngan kakak2 aku tu...ngan bapak aku sekali aku g tau aku nak beli bnda ni...klo ble orang-orang kg aku skli aku gtau...


  • sbnrnya bkn ni aku nak beli tu..huhuhuhu...



  • aku nak beli yg cam ni haaa...





ala-ala cam ni la yg aku nak tu...tp mahal...huhuhu..ta dapat nak beli skrg...


gorgeous kn....alahaiiiiiii bila la aku dapat beli kau benda...sapa suru kau mahal sgt kn...ta cukup bajet aawwwww...


  • ta pa ta pa....t aku culik kau ah bila dah kaya raya.....


  • n 1 thing yg aku sempat copet dari wisma merdeka tu....


ni haaaa...



skirt ala-ala org puteh yg asal dari england tu..hahahaha..
begayak dak betempat kn aku kn kn kn..
ta tengok wana kulit ke apa aku ni....


awwww jan jelez rakan-rakan taulan sekalian....

i know skirt ni mmg cantek...cantek bangetttt...nyummmm...

putar punya putar...abis wisma tu aku bawak sis aku putar semata-mata nak cari ni lah...
seingat igatan aku yg lemah lg lembab ni..aku npk benda ni kat wisma lah...sooooo aku bawak la sis aku tu round 1 wisma carik ni...

sis aku dah penat bjln...aku ta belikn 1 tin coca-cola pon..hahahahaha...aku la adek yg plg kejam dlm dunia masa kini....hahahha...kidding ja pulak...wweeekkkkkk...

akhirnya jumpa gak...naseb ah arga ta mahal sgt....28.80 ja...ffuuhhhh arga mmg tbaek lah..

selamat duet aku g 50..hihihihi...aku tpksa bekira tuk belanja seminggu ni....

aku just bajet 100 ja tuk beli benda-benda ni semua...


  • kang-kang tekangkang aku ta makan klo abes kn smua duet tu td...



  • gilak apa ta makan seminggu...
  • buh...ble mati ooooo..


pas tu balek umah la pa g....


  • singgah simbulan jap beli ikan panggang..nyummm nyyuummm...


perot dah ngorrok-ngorrok bunyi...ta makan dari tga ari cuz tda duet..hahahaha..cian kn aku...


  • so yg 50 g tu aku save tuk  belanja dapur minggu ni....cuz kakak2 aku belum gaji smuanya...so aku la yg tpksa cover tuk minggu ni....n myb minggu depan gak....oh god...da malas mau mintak g ngn bapak aku...



  • cian bapak aku tu...tiap2 minggu beratus2 aku mintak duet kat dia....huhuhuhu..tah pa ja la yg aku beli...aku pon ta tau..gggrrrrrr


pikir kn time praktikal ni aku ta guna banyak duet cuz tinggal sini...

tapi.....


  • sama ja rupanya..hahahahahhaha...anak kejam tul kn...



  • tahun depan g la kik bertambah bila aku dah pindah kolej kat semenanjung sana....

awwwww matai lah....


  • doa kn aku yah rakan taulan....


doa kn moga-moga aku pandai lah bejimat di sna nti...


  • barang2 kat sana msti mahal2 kn..huhuhuhuh..matai la i...


wish me luck bebeh....
☆☆☆ Terima Kasih Sudi Baca...Lain Kali Baca Lagi ☆☆☆

0 Pengomen Gila -Gila...:

















 
Copyright © . All Right Reserved by Puan Roy