Puan Roy ♥ Cerita si Petet ♥: Muka ku palsu la sangat!!!!

Muka ku palsu la sangat!!!!










  • kita always nak d pandang ole smua orang kn...d sbab kn sifat cam tu la kita always ambik gambak pas tu edit kat photoscape..dak pn kat photoshop...tepon sndri mahu pn bnda lain g..kn..kn...kn..korg jan ckp korg ta edit pic korg kat profile fb tu...aku tau la...cuz aku pn cam tu..hehehe..
  • ngn cara tu kita dpt pujian kn..kn..kn...msti byk yg ckp cam ni...."comei la u ni" "minat sgt tgk muka u" "mntk no fon" "mntk no sjl srt branak" hahaha..dah..dah...krg smuanya aku tls dk lma ni....
  • ole yg demikian d sni aku umum kn hari raya dah limpas..hahahaha...ngek...ta la aku just nak share beberapa pic aku yg comei2 ja..ahhahaa..Perasan!!!!!!
  • nah...korg nilai la sndri how much kcmln aku yg ada ni..hahahaha...






  • Jangan tertipu keh....hahahahahaha
  • ni la pic2 aku yg dah edit...hohohohoho...comei kn..kn..kn..kn...hahhahaa...ke aku prsn sorg je????
  • but meh sini...sini...tgk pic yg ta edit sma skli...gggrrrrrr...jn nak ngumpat aku lak pas ni yah...mara ni!!!! haahhahaha...







  • haahahaha...tetipu korg kn ngn pic aku yg dah edit tu...hahahahaa..
  • but its okey...aku tima seadanya rupa aku yg dah d ciptakn ole Tuhan ni...sesungguhnya kita umatnya...bla...bla..bla..bgs korg lari sblm aku bhadis..haahhaha...ceh....
  • rmai gak yg ttipu ngn editan aku tu..hahahahaha...suke..suke..suke...wweekkk...



☆☆☆ Terima Kasih Sudi Baca...Lain Kali Baca Lagi ☆☆☆

0 Pengomen Gila -Gila...:

















 
Copyright © . All Right Reserved by Puan Roy