Puan Roy ♥ Cerita si Petet ♥: Baru nak Celebrate...

Baru nak Celebrate...









tonight aku ngan syg aku celebrate anniversary kitorang yg ke8 tahun,huhuhu dah past berapa hari baru nak raihkan...biasa la busy siket..hahhaa..perasan...back to story mory yg aku nak cita ni...di sebabkan kitorang baru nak raihkan aku masak la siket....citanya aku nak gitau yg aku masak..tu ja citanya..hahahaha..sot kn aku...

eh ta la ta la, aku nak cita la ni sal celebrate kitorang...semalam ta dapat..penat...g pon aku g balik umah aku ambek barang..ta sempat n ta ada masa, cewah...td kitorang g la beli belanja tuk syg aku...belanja umah dia...sekali la beli belanja tuk aku gak...time pilih-pilih meggi apa nak beli tu aku terpikirlah tentang ni...so aku pon pikir lah nak makan apa tuk raihkan...pikir punya pikir..ta jadi nak kuar makan sedap-sedap cuz ta ada bajet lebih..huhuhu...so aku pon membuat keputusan tuk masak sendiri...hihihihi...gedik awww aku...pas tu aku beli la bahan-bahan nak buat makaroni buah...tu ja yg telintas d fikiran aku masakan yg cepat n senang serta murah bahan-bahan dia...



ni lah hasil masakan aku..hahahaha...pandai juak aku masak kn..p u j i d i r i s e n d i r i. aku masak lebih,bagi kat budak-budak umah syg aku sekali.ingatkn nak bagi kawan syg aku yg aku tumpang umah dorang tu...tapi dah malas nak jalan antarkan...so i desided tuk masak lain kali g lah tuk dorang..

esok pulak nak masak ikan pari masak asam pedas,harap-harap menjadi lah...kalau ta, malu lah aku kat budak-budak umah dia nanti...pompuan ta pandai masak...





wahai ikan pari...tunggu aku masak dikau sok yah...karang ni aku sangat-sangat lah suka membebelkan syg aku ni...nak deting sampai pagi...biar buncit perut makan minum makan minum, biar lebab mata ni...semalaman ketawa dengan cerita roadblock td...sok aku cita sal roadblock tu eh..nak sambung membebelkan syg aku dulu lah..hahahaha...




☆☆☆ Terima Kasih Sudi Baca...Lain Kali Baca Lagi ☆☆☆

0 Pengomen Gila -Gila...:

















 
Copyright © . All Right Reserved by Puan Roy