Puan Roy ♥ Cerita si Petet ♥: Married plan...

Married plan...

cooltext600173013.png (292×134)








dup dup hati aku bila berfikir pasal kawin...aku muda lagi lah mau kawin..hahahhhaa...tapi bila fikir-fikir balik n balik aku decide aku mau kawin awal lah...gedik awww..hahaha..nevermind...
kawin awal ni banyak kebaikannya..banyak juak keburukannya maybe...sal keburukan tu aku tidak komen mana-mana lah...aku belum kawin lagi so aku tidak lah boleh komen keburukan pasal kawin mengawin ni...tapi seriously bila tengok gambar-gambar kawin orang lain aku sayu sangat...macam mau balik kampung terus ni bagi tau mak aku yang aku mau kawin....hihi gedik kan kan kan...


tapi alhamdulillah my sista dah bagi cadangan tu terlebih dahulu dari aku...so aku tidak lah susah-susahkan diri tuk atur ayat bagai mau bagi tau mak aku sal kawin mengawin ni...now tinggal tunggu masa tuk kami bedua face to face ngan my dad saja lagi...pas tu terpulanglah antara d bagi ka tidak...dalam hati aku bedoa 1000000x tuk dengar my dad say yes nanti..hmmmm...
dari dengar orang-orang kampung becerita, buat malu keluarga bagus kawin awal saja lah...lagi pon encik Royley pon dah setuju soooooo lets married...ahhaaa..
semoga seru kami sampai awal...ya la kan, kita cuma merancang Tuhan yg tentukan.bukan tahun ni tahun depan.bukan tahun depan tahun depan-depan la lagi..banyak tahun kan boleh kawin..
dan semoga segala rancangan hidup aku ngan encik Royley berjalan seperti yg kami berdua rancangkan...amin...

kredit gambar-gambar ni semua aku curi dari blog http://irinenadia.blogspot.com siapa yg tidak kenal budak comel ni kannnnn....
aku bukan curi..ggrrrrrr..tapi kira curik la cuz tiada minta izin ni dari empunya..hehehe..sory!!!


* i think she lagi muda dari aku...napa dia boleh kawin muda aku tidak kan....she my inspiration about kawin-kawin ni...
* hari-hari round blog dia tengok gambar-gambar kawin dia..hahahaha...






☆☆☆ Terima Kasih Sudi Baca...Lain Kali Baca Lagi ☆☆☆

0 Pengomen Gila -Gila...:

















 
Copyright © . All Right Reserved by Puan Roy